Vacature verzorgende IG niveau 3

Plaats: Nijmegen, Oss en omstreken

Ben jij gediplomeerd Verzorgende IG met een echt zorghart? Word jij er blij van als kwetsbare ouderen mede door jouw deskundige zorg langer thuis kunnen blijven wonen? En wil je werken in een kleurrijke zorgorganisatie waar liefdevolle zorg voor cliënten op de eerste plaats staat? Spreek je naast de Nederlandse taal de Turkse taal? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG bij Thuiszorg ELELE is geen dag hetzelfde. Binnen de regio, bied jij zelfstandig basiszorg in de vertrouwde thuisomgeving van jouw cliënten. Jij kent hen, inclusief hun individuele wensen en levensverhaal. Je signaleert belangrijke zaken, zoals verandering in gedrag en rapporteert nauwkeurig, zodat ook de collega’s van het kleine team waar je in werkt volledig op de hoogte zijn. Je werkt zelfstandig, maar weet dat je altijd kunt overleggen met de verpleegkundige of wijkverpleegkundige.

Waarom is dit de baan voor jou?

  • Je hebt een zorghart;
  • Je bent in het bezit van een Mbo-diploma Verzorgende IG niveau 3;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een leuke collega die snel zijn plek in het
    team weet te vinden;
  • Je bent een flexibel inzetbaar, tijdens de dag-, avond- en weekenddiensten
    (geen nachtdiensten), je kunt snel inspelen op een zorgvraag en je bent betrokken bij jouw cliënten;

Waar kom je te werken en wat kunnen wij jou bieden?

Thuiszorg ELELE verleent alle typen thuiszorg en is een hecht team dat onder andere bestaat uit een vaste team. Thuiszorg ELELE verleent zorg vastgelegd in doelstellingen die vooraf samen met cliënt zijn bepaald.

Wanneer je in dienst komt bij Thuiszorg ELELE, vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan.

Een verrassend flexibele en uitdagende baan bij de meest kleurrijke thuiszorg in Nijmegen en Oss en werk je in een inspirerend en gezellig team van professionals, stagiaires en vrijwilligers. Passie, Persoonlijk en Professionaliteit zijn de kernwaarden in ons werk.

Interesse?

We hebben ruimte voor meerdere kandidaten. Werktijden kunnen in overleg worden afgestemd op jouw voorkeuren. Wij bieden Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VVT, aangevuld met gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. fietsplan, eindejaarsuitkering en opleidingsmogelijkheden. De arbeidsovereenkomst is voor eerste instantie voor zeven maanden, met de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Of stuur jouw (korte) motivatie en cv naar info@thuiszorgelele.nl. Als je nog vragen hebt, mag je altijd contact opnemen van 09.00 tot 14.00 uur op telefoon 024-3500029.