Passende zorg voor iedereen!

Thuiszorg ELELE is een toegankelijke organisatie die iedereen zorg en hulp biedt bij het op orde brengen of houden van het dagelijks leven. Een persoonlijke benadering staat hierbij centraal. Dit betekent dat wij altijd samen met u bepalen welke begeleiding er nodig is. Bovendien kijken wij verder dan naar alleen uw zorgbehoefte. Zo houden wij ook rekening met uw gewoontes en de manier waarop u uw leven leidt. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van zorg die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften.

Thuiszorg die bijdraagt aan uw kwaliteit van leven

Wanneer u afhankelijk bent van de zorg van anderen, of wanneer het tijdelijk niet mogelijk is om zelfstandig thuis te wonen, biedt Thuiszorg ELELE uitkomst. Wij bieden u diverse zorgdiensten op maat die stuk voor stuk zinvol bijdragen aan uw kwaliteit van leven. Zo kunt u in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen en ontlast u anderen in uw omgeving die u nu regelmatig zorg bieden. Een prettige en geruststellende gedachte nietwaar? Precies dat is wat u van onze zorgdiensten kunt verwachten.

Zorg op maat door veelzijdige professionals

Bij Thuiszorg ELELE werken alleen gekwalificeerde medewerkers die passievol aan al uw zorgbehoeften voldoen. Of u nu persoonlijke verzorging nodig heeft of huishoudelijke hulp, wij bieden u altijd een professional die precies bij u past. Dit beperkt zich niet tot uw zorgbehoefte alleen. Wanneer u bijvoorbeeld een niet-Nederlandse culturele achtergrond heeft, kunt u te allen tijde een beroep doen op onze professionals die uw taal spreken. Daarnaast zijn zij bekend met de gewoontes en gebruiken van uw cultuur. Dat is pas echt zorg op maat.

Oprichting Thuiszorg

Toen Thuiszorg ELELE in 2008 werd opgericht, focusten wij ons aanvankelijk op de groeiende vraag naar zorg op maat voor ouderen met een niet-Nederlandse culturele achtergrond. Indertijd was het namelijk juist voor deze groep hulpbehoevenden moeilijk om passende zorg te kunnen vinden. Deze start van onze organisatie heeft bijgedragen aan de veelzijdigheid die u nu in onze zorgdiensten aantreft. Zo kunnen wij u altijd een professionele zorgverlener bieden die niet alleen uw taal spreekt, maar ook op de hoogte is van de gewoontes en gebruiken van uw cultuur.

Thuiszorg ELELE vandaag de dag

Inmiddels is Thuiszorg ELELE uitgegroeid tot een dynamische en kleurrijke zorgorganisatie die iédere hulpbehoevende professionele thuiszorg biedt. Of u nu permanent of tijdelijk thuiszorg nodig heeft, onze organisatie kan u precies de zorg leveren die u nodig heeft.

Ons veelzijdige zorgaanbod bestaat vandaag de dag uit onder meer het verlenen van dagbesteding, persoonlijke verzorging, individuele begeleiding en huishoudelijke hulp. Ons team van gepassioneerde medewerkers zet zich dagelijks vol overgave voor u in.

Missie & Visie

Thuiszorg ELELE staat voor professionele zorg op maat die samen wordt gevormd met de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. Ook vernieuwing en vindingrijkheid spelen hierin een belangrijke rol. Wij willen ons onderscheiden door kwalitatief hoogstaande zorg te bieden voor iedereen, ongeacht leeftijd en ongeacht er een permanente of tijdelijke zorgbehoefte is. Dit doen wij door zorg en hulp te leveren waarbij iedereen zich prettig voelt. Om deze reden bieden wij onze zorgdiensten ook aan cliënten met een niet-Nederlandse culturele achtergrond. Dit doen wij door zorg te verlenen in eigen taal en met kennis van gewoontes en gebruiken van iedere cultuur.

Onze kernwoorden

De kernwoorden van Thuiszorg ELELE zijn: vrijheid, kwaliteit en professionaliteit. Vrijheid, waarbij de vraag van onze cliënt centraal staat en gericht is op het behoud van zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Kwaliteit voert hierin bij ons altijd de boventoon. Dit komt tot uiting in onze professionaliteit en de manier waarop wij zowel met onze cliënten als onderling met elkaar omgaan. Zo zijn eveneens rechtvaardigheid en collegialiteit bepalend voor de sfeer die Thuiszorg ELELE uitademt. 

Trots op wat wij doen

Bovenal willen wij trots zijn op wat wij doen. Dit is ook wat wij naar buiten toe willen uitstralen. Vooral de zorg- en hulpbehoefte van ouderen zal in Nederland gaan toenemen de komende jaren. Hierdoor zijn er steeds meer mensen die op een gegeven moment daadwerkelijk zorg of hulp nodig hebben bij het op orde brengen of houden van het dagelijks leven.

Thuiszorg ELELE biedt deze zorg en hulp op een aangename manier waarbij onze cliënten in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.