Een professionele en vriendelijke verzorgers

Thuiszorg ELELE biedt u kwaliteitsvolle zorg die vooral gekenmerkt wordt door een hoge mate van professionaliteit van onze teamleden. Hiervoor hanteren wij een zeer streng selectiebeleid. Naast de benodigde ervaring en expertise verlangen wij van onze medewerkers dat ze gepassioneerd zijn over hun vak en zich met volledige toewijding en betrokkenheid inzetten voor hoogstaande zorgverlening.

Zorgverlening met een glimlach

Dit resulteert erin dat al onze zorgdiensten u met een glimlach worden aangeboden. Thuiszorg ELELE onderscheidt zich dan ook niet zozeer door wélke zorg wij bieden, maar vooral door hóé deze aan u verleend wordt. Onze medewerkers zetten alles op alles om u allereerst op uw gemak te stellen en zetten zich vervolgens graag in om tot in de puntjes aan uw zorgvraag te voldoen.

De beste zorg door te luisteren

Daarnaast zijn al onze teamleden attente luisteraars. Dit betekent dat u altijd een luisterend oor wordt geboden en er aandacht is voor uw ervaring met onze zorgverlening. Wat houdt u bezig en waar kunnen we u bij helpen? Juist door te luisteren naar uw behoeften en door gesprekken te voeren kunnen wij u de beste zorg bieden.

Respecteren van uw privacy

Doordat wij in kleine teams werken is ieder teamlid bekend met uw situatie. Dit heeft als voordeel dat onze medewerkers voor elkaar kunnen invallen. Ook betekent dit dat we de zorg altijd precies hebben afgestemd op uw specifieke wensen en omstandigheden. U kunt er hierbij op vertrouwen dat wij altijd zeer discreet omgaan met uw specifieke zorgbehoefte en thuissituatie. Bij Thuiszorg ELELE wordt uw privacy dan ook te allen tijde gerespecteerd.